Η εταιρεία

ΑρχικήΗ Εταιρεία
Serefidis & Partners
company story

Η εταιρεία SEREFIDIS & PARTNERS ιδρύθηκε το 1992 από τον Οικονομολόγο, Δημήτρη Σερεφίδη και εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά 8, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 200 τ.μ. Στην Αθήνα διαθέτει υποκατάστημα στην Κηφισίας 56. Κατά την αναπτυξιακή της πορεία η επιχείρηση δημιούργησε προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Η εταιρεία SEREFIDIS & PARTNERS είναι εταιρεία παροχής φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών. Από το 1992 και μέχρι σήμερα διατηρεί μια θέση στην κορυφή των εταιρειών φοροτεχνικών & οικονομικών υπηρεσιών, καθότι παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα κάθε παρεχόμενης υπηρεσίας. Μέσα από την τεχνογνωσία που έχει κατακτήσει στην διάρκεια των 23 ετών λειτουργίας της, καλλιεργεί καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Αναλαμβάνει πλήρως την ολοκλήρωση όλων των φορολογικών και οικονομικών υποθέσεων με συνέπεια στην υλοποίηση κάθε προβλήματος ή καθημερινής ενέργειας οιασδήποτε επιχείρησης.

Καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησης, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό και δυναμικό πελατολόγιο καθιστώντας την μια από της πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου. Η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού συμβάλλει σημαντικά σε κάθε δυναμική φορολογική ή οικονομική ενέργεια. Το προσωπικό απαρτίζεται από 10 άτομα, τα οποία είναι και οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας που αξιολογούν καθημερινά τις ανάγκες κάθε εταιρείας-πελάτη.

Σε όλη την δημιουργική πορεία της εταιρείας, δομούνται φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της και αναπτύσσονται σχέσεις εμπιστοσύνης που προσφέρουν αισιοδοξία και ικανοποίηση στους ίδιους, αλλά και στους συνεργάτες της. Ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας οφείλεται στους αποκλειστικούς εξωτερικούς συνεργάτες της όπως : • ZKP CONSULTING ΕΠΕ. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη εμπειρία σε Τραπεζικά θέματα λόγω προϋπηρεσίας των εταίρων. Συνεργάτες : ορκωτοί λογιστές, στελέχη τραπεζών, εξειδικευμένοι οικονομικοί αναλυτές.

H SEREFIDIS & PARTNERS αναλύοντας με προσοχή τα δεδομένα και τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις, έτσι ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη κάθε εταιρείας, μέσα από την άριστη συνεργασία. Στόχος της εταιρείας μας είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη που βασίζεται στην τεχνογνωσία και στο ανθρώπινο δυναμικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

της Serefidis & Partners
picture

Δημήτρης Σερεφίδης

Οικονομολόγος-General Manager
dimitris@serefidis.gr
picture

Τρισεύγενη Κανελλοπούλου

Ασφαλιστικά
evi@serefidis.gr
picture

Ελισσάβετ Τσάτσου

Γραμματειακή Υποστήριξη
elisavet@serefidis.gr
picture

Χρήστος Δεληθεοδωρίογλου

Βοηθός Λογιστή
christos@serefidis.gr
picture

Κωνσταντίνος Σαρηγιαννίδης

Λογιστής
kostas@serefidis.gr
picture

Κωνσταντίνα Μάρκου

Λογίστρια, Τμήμα Μισθ.-Εργατικών
ntina@serefidis.gr
picture

Θεοπούλα Μαγγλάρη

 Λογίστρια 
polina@serefidis.gr
picture

Σωτηρία Αθανασιάδου

Λογίστρια
roula@serefidis.gr
picture

Ελευθερία Διαμαντοπούλου

Λογίστρια
ria@serefidis.gr
picture

Εύα Αθηνάκη

Λογίστρια
eva@serefidis.gr
picture

Αναστασία Ζυμπερδίκα

B. Λογιστή
anastasia@serefidis.gr
picture

Ελπινίκη Τζιάτζιου

Marketing
tziatziou@serefidis.gr
picture

Παναγιώτης Ζυγούρης

Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός
panos@serefidis.gr

RESULTS

Είμαστε δυνατοί γιατί γνωρίζουμε...
την διαδικασία, τους συνεργάτες μας και γιατί λειτουργούμε πάντοτε
με γνώμονα το συμφέρον του κάθε πελάτη με στόχο την επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία του.
Είμαστε δυνατοί γιατί το απέδειξε ο χρόνος...!

956779

Lines of code written

3564

Coffees had

335

Happy Clients

18265

Projects Done